Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-09@11:56:53 GMT

چطور سرفه را متوقف کنيم؟

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۴۸۲۳۷۱

چطور سرفه را متوقف کنيم؟

خبرگزاري آريا -

سرفه ي پشت سرهم و آزاردهنده مي تواند شخص را ناراحت و دست پاچه کند. داروهاي ضد سرفه هم فقط به طور موقتي علائم آن را کاهش مي دهند و خيلي کم روي عفونت، سوزش و توليد خلط در مجاري تنفسي که باعث ايجاد سرفه مي شوند، تاثير مي گذارند.
براي اين که بتوانيد به طور موثري سرفه خود را متوقف کنيد و علائم آن را بهبود دهيد، به توصيه هاي زير عمل کنيد:
1- آب و مايعات فراواني بنوشيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين کار باعث نرم شدن خلط در قفسه سينه شما مي شود. اگر سرفه شما در اثر ابتلاي به سرماخوردگي يا آنفلوآنزا، به وجود آمده باشد، مصرف زياد آب و مايعات بهترين راه براي کاهش طول مدت آن است. حداقل روزانه 8 ليوان آب بنوشيد. مي توانيد کمي آب ليمو ترش نيز به آن اضافه کنيد.
2- هواي محيط زندگي خود را مرطوب نگه داريد.
هواي خشک باعث خارش گلو و ايجاد سرفه خشک مي شود، لذا بوسيله يک دستگاه بخور هواي خانه را مرطوب نگه داريد. هواي گرم و مرطوب، خلط را نرم کرده و راه هاي تنفسي را باز مي کند. اگر کمي هم قطره اکاليپتوس به آب دستگاه اضافه کنيد، خلط ها را سريع تر از بين مي برد، زيرا ريه ها را تحريک کرده و راه هاي بيني را پاک مي کند.
اگر دستگاه بخور نداريد، روي سرتان يک حوله بيندازيد و صورت خود را بر روي يک بخارهاي يک ظرف آب جوش بگيريد. چند دقيقه به آرامي زير حوله نفس بکشيد (در اصطلاح بخور دهيد) . چند بار در روز اين کار را تکرار کنيد.
3- عسل بخوريد.
در يک بررسي روي کودکان 2 سال به بالا که مبتلا به عفونت دستگاه تنفسي فوقاني بودند، محققان قبل از خواب شبانه 2 قاشق مرباخوري عسل به کودکان دادند. سپس دريافتند که عسل به اندازه داروهاي ضد سرفه در کاهش سرفه هاي شبانه (در خواب) و بهبود کيفيت خواب کودکان موثر بوده است.
بهترين راه براي بهبود گلودرد و سرفه هاي آزاردهنده اين است که عسل را در چاي کمرنگ يا آب گرم حل کنيد و بنوشيد.
اما به ياد داشته باشيد که هرگز به کودکان زير يک سال ، عسل ندهيد، زيرا باعث بروز مسموميت بوتوليسم خطرناک در آنها مي شود.
4- از مواد محرک موجود در هوا دوري کنيد.
مواد شيميايي موجود در تميز کننده ها و ضد عفوني کننده هاي خانگي و نيز در خوشبو کننده هاي هوا مي توانند مخاط گلو را اذيت کنند، سرفه را بدتر کنند و باعث سوزش چشم ها، گلو و دهان شوند. اگر مي خواهيد سرفه هايتان بهبود يابد، نبايد از مواد شيميايي پاک کننده با بوي تند و زننده استفاده کنيد.
همچنين سيگار نکشيد و در جاهايي هم که دود سيگار وجود دارد، توقف نکنيد (يعني حتي در معرض دود سيگار افراد ديگر هم قرار نگيريد).
منبع :تبيان
سرفه, آب و مايعات, نرم شدن خلط, آنفلوآنزا, خارش گلو, سرفه خشک, قطره اکاليپتوس, عسل, سرفه هاي شبانه, مواد محرک, دود سيگار, بيماري, درمان بيماري, علائم بيماري, انواع بيماري, درمان, بهداشت و درمان, درمان بيماري, درمان جوش, درمات افسردگيسرفه, آب و مايعات, نرم شدن خلط, آنفلوآنزا, خارش گلو, سرفه خشک, قطره اکاليپتوس, عسل, سرفه هاي شبانه, مواد محرک, دود سيگار, بيماري, درمان بيماري, علائم بيماري, انواع بيماري, درمان, بهداشت و درمان, درمان بيماري, درمان جوش, درمات افسردگي


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۸۲۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان زخم پیش رونده سالک در یک کودک ۲ ساله در اصفهان

بهاره سادات ابطحی نایینی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص علت غیر معمول زخم بزرگ در پا، پیودرما گانگرنوزوم لیشمانیوز جلدی اظهار کرد: با تحقیقی که بر روی یک کودک ۲ ساله با زخم غیر معمول در ساق پا انجام گرفت، یک فرم نادر از بیماری سالک تشخیص داده شد.

وی افزود: از آنجائیکه بیماری سالک یک بیماری بومی در استان اصفهان محسوب می‌شود بنابراین شناسایی اشکال غیر معمول بیماری اهمیت زیادی دارد. یکی از فرم‌های این بیماری بروز زخم غیر معمول و گسترش یابنده در هر ناحیه از بدن مبتلایان به سالک است که به درمان‌های معمول دارویی پاسخ نمی‌دهد.

محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اعلام کرد: در فرم معمول و مراحل اولیه بیماری سالک زخم به صورت یک ضایعه کوچک و همانند جوش ظاهر می‌شود و به مرور زمان این ضایعه تغییر و در طول زمان بزرگ‌تر شده و شبه زخم می‌شود.

وی ادامه داد: زخم سالک اگر به موقع درمان نشود نه تنها تغییر شکل می‌دهد بلکه عوامل عفونی نیز بر روی ضایعه پدیدار می‌شود.در همین راستا تلاش شد عفونت‌های میکروبی زخم این کودک ۲ ساله توسط آنتی بیوتیک و درمان‌های ضد سالک به مدت ۳ هفته درمان شود که خوشبختانه پس از ۵ ماه روند بیماری رو به بهبودی رفت این پژوهش نشان داد در مواجه با زخم‌های غیر معمول سالک لازم است علاوه بر استفاده از داروهای روتین از درمان‌های دیگر به ویژه استفاده از آنتی بیوتیک بهره گرفت.

گفتنی است سالَک یک بیماری پوستی است که بر اثر گزش نوعی پشه خاکی به انسان منتقل می‌شود و ضایعات بد شکل و عوارض اجتماعی، روحی و روانی از پیامدهای ناگوار این بیماری است؛ اصفهان از استان‌های سالک خیز کشور است.

کد خبر 6100330

دیگر خبرها

  • هندوانه، راهی شیرین برای دفع سنگ کلیه
  • چطور با هندوانه به جنگ سنگ کلیه برویم؟/ یک روش ساده و نتیجه‌بخش
  • درمان ضد انگلی بیش از ۹ هزار راس دام سبک در اندیمشک
  • درمان زخم پیش رونده سالک در یک کودک ۲ ساله در اصفهان
  • میوه تابستانی که سنگ کلیه را پودر می‌کند
  • هندوانه پخته سنگ کلیه را پودر می‌کند + طرز تهیه
  • معجزه آب سیب‌زمینی برای سلامت کلیه و کبد
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • خواص درمانی آب سیب زمینی